Bland kungligheter och patrask

”30 år med kungafamiljen”. Så skulle man kunna presentera Claes-Johan Larssons arbete. Han berättar om arbetet för en reporter på vad många tror är ett kungligt uppdrag, vilka är de största utmaningarna, varför ska man undvika vissa kungligheter före klockan 11 på morgonen och varför det inte får heta ”hovreporter”. Dessa och många andra frågor får medlemmarna svar på. Claes-Johan Larsson har i över 30 års följt världens kungligheter på uppdrag för Sveriges Radio, SVT och TV4. Gammal nog att ha upplevt allt från Riksdagens Högtidliga öppnande under Gustav VI Adolfs regering till Carl XVI Gustafs 50:års jubel har Claes- Johan mycket att berätta. I grunden finns ett brett intresse för historia och många års research inför möten med både Kejsarfamiljer, Kungligheter och deras släktingar.

Kostnad

Gratis. Medlemsexklusivt.

Anmälan

Ingen föranmälan krävs. En möteslänk kommer att skickas ut till alla medlemmar med anmäld e-postadress dagen innan föredraget.

Evenemanget är avslutat.

Datum

2023-12-12
Expired!

Tid

19:00 - 20:00

Platser

Teams (online)

Arrangör

RojF

Inga svar

Tipsa någon om RojF

I formuläret nedan kan du tipsa någon om föreningen. Då skickas ett e-postmeddelande till den som du tror skulle vilja veta mer om RojF. Av mejlet kommer det att framgå att det är från dig som tipset kommer.

Stöd RojF

Swisha en gåva till
123-390 05 45

BankgirO

Bli medlem

Du blir enklast medlem direkt via vårt medlemsformulär.

Om du inte kan använda formuläret ovan, vänligen fyll i uppgifterna i formuläret nedan för att få instruktioner skickade till din e-post om hur du blir medlem genom BankGiro eller Swish.