Medlemsportal

Välkommen

Välkommen till vår medlemsportal. Här har vi samlat en del bra information anpassat till dig som medlem. Kom enkelt i kontakt med oss, anmäl din nya e-post, be om en kopia av din medlemsavi och hitta information om anmälan till vissa av våra medlemsaktiviteter. Längre ner hittar du särskild medlemsinformation och information om hur du kan bidra i att utveckla RojF.

Skanna QR-koden med din Swish-app för att skicka en gåva till RojF.

Swish nr 123-390 05 45

Medlemsförmån – intresseanmälan kungaporträtt

För dig som är medlem kan du nedan ta del av ett exklusivt medlemserbjudande.

Är du inte medlem, men vill kunna ta del av erbjudandet? Bli medlem!

Gör din intresseanmälan för ett porträtt nedan!

Kontakt

Anmäl din e-post

Medlemsavi

Avier för medlemsavgift skickas ut per e-post och post under början av december månad varje år. De skickar per e-post om du har anmält din e-postadress till oss. Ange ditt avinummer som meddelande när du gör din betalning. Betalningen skickar du till BankGiro nr 5896-6862 eller via Swish till 123-390 05 45.

Saknar du ditt avinummer? Beställ en kopia nedan eller skriv medlemsnummer eller födelsedata (ÅÅMMDD) som betalningsmeddelande. 

Aktiviteter

Medlemsresor

Information om planerade aktiviteter kommer du att hitta i Rojalisten nr 3.

Onlineföredrag

Du behöver inte anmäla dig till ett onlineföredrag. Alla medlemmar är välkomna på alla föredrag och du får länken till din e-postadress dagen innan föredraget. Håll utkik i din skräppost, så att länken inte har hamnat där.

Är du osäker på om du har anmält din e-post, så kan du anmäla den på nytt via fliken ” Anmäl din e-post” här i portalen.

oktober 2023
november 2023
december 2023
Inget evenemang hittades!

Fysiska arrangemang

När föreningen arrangerar fysiska föredrag eller aktiviteter så är det ofta förenat med en anmälningsavgift. Information om anmälan till fysiska aktiviteter hittar du i Rojalisten eller här på rojf.se.

Festlunch

Festlunchen är fullbokad. Du kommer att hitta kommande aktiviteter i Rojalisten nr 3 och i kalendaret.


Andra fysiska aktiviteter

När föreningen arrangerar fysiska föredrag eller aktiviteter så är det ofta förenat med en anmälningsavgift. Information om anmälan till fysiska aktiviteter hittar du i Rojalisten eller här på rojf.se.

oktober 2023
november 2023
december 2023
Inget evenemang hittades!

Medlemsinformation

En ny riksstyrelse valdes med fyra nya medlemmar. Ny ordförande är Mårten Hougström.
Viktigt meddelande från Rojalistiska Föreningens styrelse.

Engagera dig

En förening är ingenting utan sina engagerade medlemmar.

Vill du bidra till föreningens arbete?
Läs gärna igenom vår hemsida och hör av dig!

Engagerad rojalist?

Det finns många sätt att engagera sig på i en förening. Rojalistiska Föreningen är inget undantag. All verksamhet i föreningen bedrivs på helt ideell basis. Som medlem är du föreningens viktigaste tillgång.

Den verksamhet som vi arrangerar skapas av och för våra medlemmar. Det gäller den här hemsidan, vår närvaro på sociala medier, alla föredrag, resor, medlemstidningen Rojalisten och alla andra medlemsaktiviteter som genomförs.

Vill du bidra med din kompetens eller ditt engagemang? Ta då kontakt med oss! Du behöver inte vara publik med ditt engagemang. Alla engagemang är ideella.

Tillsammans arbetar vi för föreningens målsättning: ett vidmakthållande och stärkande av monarkins konstitutionella ställning i Sverige som en omistlig del i tradition och statsskick. 


Egna idéer?

Det är alltid välkommet att komma med egna idéer och förslag på vad du vill göra!

Bli medlem nu
Gäller även hela 2024

Blir du ny medlem före årsskiftet gäller ditt medlemskap även hela 2024.

Tipsa någon om RojF

I formuläret nedan kan du tipsa någon om föreningen. Då skickas ett e-postmeddelande till den som du tror skulle vilja veta mer om RojF. Av mejlet kommer det att framgå att det är från dig som tipset kommer.

Stöd RojF

Swisha en gåva till
123-390 05 45

BankgirO

Bli medlem

Du blir enklast medlem direkt via vårt medlemsformulär.

Om du inte kan använda formuläret ovan, vänligen fyll i uppgifterna i formuläret nedan för att få instruktioner skickade till din e-post om hur du blir medlem genom BankGiro eller Swish.