Engagerad rojalist?

Det finns många sätt att engagera sig på i en förening. Rojalistiska Föreningen är inget undantag. All verksamhet i föreningen bedrivs på helt ideell basis. Som medlem är du föreningens viktigaste tillgång.

Den verksamhet vi arrangerar skapas av och för våra medlemmar. Det gäller den här hemsidan, vår närvaro på sociala medier, alla föredrag, resor, medlemstidningen Rojalisten och alla andra medlemsaktiviteter som genomförs.

Tillsammans arbetar vi för föreningens målsättning: ett vidmakthållande och stärkande av monarkins konstitutionella ställning i Sverige som en omistlig del i tradition och statsskick.

Du behöver inte vara publik med ditt engagemang. Alla engagemang är ideella.

Tipsa någon om RojF

I formuläret nedan kan du tipsa någon om föreningen. Då skickas ett e-postmeddelande till den som du tror skulle vilja veta mer om RojF. Av mejlet kommer det att framgå att det är från dig som tipset kommer.

Stöd RojF

Swisha en gåva till
123-390 05 45

BankgirO

Bli medlem

Du blir enklast medlem direkt via vårt medlemsformulär.

Om du inte kan använda formuläret ovan, vänligen fyll i uppgifterna i formuläret nedan för att få instruktioner skickade till din e-post om hur du blir medlem genom BankGiro eller Swish.