Monacos furstehus

Furstehuset i Monaco har en lång historia. Ätten Grimaldi är känd sedan 1100-talet och har regerat i Monaco sedan slutet av 1200-talet. Landet är litet men furstehuset skrivs det mycket om i media, också i våra dagar. 2023 är det 100 år sedan furst Rainier III föddes. Han var han gift med den amerikanska skådespelerskan Grace Kelly, furstinnan Grace. I det här föredraget berättar Mats Sandberg furstehusets historia från 1800-talets mitt och fram till idag. Mats Sandberg har arbetat som lärare och driver tillsammans med en kompanjon reseföretaget Sandbergs Resor Historia & Kultur.

Kostnad

Gratis. Medlemsexklusivt.

Anmälan

Ingen föranmälan krävs. En möteslänk kommer att skickas ut till alla medlemmar med anmäld e-postadress dagen innan föredraget.

Evenemanget är avslutat.

Datum

2023-10-16
Expired!

Tid

19:00 - 20:00

Platser

Teams (online)

Arrangör

RojF

Inga svar

Tipsa någon om RojF

I formuläret nedan kan du tipsa någon om föreningen. Då skickas ett e-postmeddelande till den som du tror skulle vilja veta mer om RojF. Av mejlet kommer det att framgå att det är från dig som tipset kommer.

Stöd RojF

Swisha en gåva till
123-390 05 45

BankgirO

Bli medlem

Du blir enklast medlem direkt via vårt medlemsformulär.

Om du inte kan använda formuläret ovan, vänligen fyll i uppgifterna i formuläret nedan för att få instruktioner skickade till din e-post om hur du blir medlem genom BankGiro eller Swish.