Vasarna i Vadstena

Vid detta föredrag berättar Eva Mattsson om Vasaätten.

Eva är författare, konsthistoriker och kulturproducent. Hon är en omtyckt berättare och gör historiska vandringar i Vadstena där hon bor. 2018 debuterade hon som författare med Furstinnan – en biografi om drottning Katarina Jagellonica. Biografin är den första som någonsin skrivits om drottningen och 2023 gav hon ut en ny omarbetad utgåva av den. Under februari 2024 publicerades biografin även på litauiska, av förlaget Obuolys i Litauen, där den fått stort genomslag. 2021 utkom hon med sin andra bok, Vasarna i Vadstena, som är en beskrivning av Vasaätten. Hon driver sedan 2006 ”Bring to Life”.

Kostnad

Gratis. Medlemsexklusivt.

Anmälan

Ingen föranmälan krävs. En möteslänk kommer att skickas ut till alla medlemmar med anmäld e-postadress dagen innan föredraget.

Evenemanget är avslutat.

Datum

2024-04-11
Expired!

Tid

19:00 - 20:00

Etiketter

Online

Platser

Teams (online)

Arrangör

RojF

Inga svar

Tipsa någon om RojF

I formuläret nedan kan du tipsa någon om föreningen. Då skickas ett e-postmeddelande till den som du tror skulle vilja veta mer om RojF. Av mejlet kommer det att framgå att det är från dig som tipset kommer.

Stöd RojF

Swisha en gåva till
123-390 05 45

BankgirO

Bli medlem

Du blir enklast medlem direkt via vårt medlemsformulär.

Om du inte kan använda formuläret ovan, vänligen fyll i uppgifterna i formuläret nedan för att få instruktioner skickade till din e-post om hur du blir medlem genom BankGiro eller Swish.