Rosenborgs slott

Rosenborgs slott i Köpenhamn uppfördes i början av 1600-talet på uppdrag av kung Christian IV. Det fungerade sedan som sommarslott till början av 1700-talet då det övergavs, i alla fall som kunglig bostad. Sedan 1838 finns här ett kungligt museum över den Oldenburgska dynastin som regerade i Danmark 1448-1863. I Mårten Hougströms föredrag får vi följa med på en digital tur genom slottet och samtidigt genom den danska kungliga historien.

Mårten Hougström har varit ordförande i Rojalistiska Föreningen och har sedan många år ett stort intresse för kunglig historia, vilket bland annat har resulterat i fler än 40 olika föredrag.

Kostnad

Gratis. Medlemsexklusivt.

Anmälan

Ingen föranmälan krävs. En möteslänk kommer att skickas ut till alla medlemmar med anmäld e-postadress dagen innan föredraget.

Evenemanget är avslutat.

Datum

2023-10-03
Expired!

Tid

19:00 - 20:00

Platser

Teams (online)

Arrangör

RojF

Inga svar

Tipsa någon om RojF

I formuläret nedan kan du tipsa någon om föreningen. Då skickas ett e-postmeddelande till den som du tror skulle vilja veta mer om RojF. Av mejlet kommer det att framgå att det är från dig som tipset kommer.

Stöd RojF

Swisha en gåva till
123-390 05 45

BankgirO

Bli medlem

Du blir enklast medlem direkt via vårt medlemsformulär.

Om du inte kan använda formuläret ovan, vänligen fyll i uppgifterna i formuläret nedan för att få instruktioner skickade till din e-post om hur du blir medlem genom BankGiro eller Swish.