Hedersomnämningen

RojF_cirkel_300_guld

ÅRETS ROJALIST 2017

tilldelades, vid Rojalistiska Föreningens riksstämma 2018

Herman Lindqvist

Hedersutnämningen ”Årets rojalist” tilldelas Herman Lindqvist med motiveringen att han genom ett mångårigt arbete och på ett lättsamt sätt spridit kunskap om Sveriges kungar och viktiga perioder i landets historia. Han har gjort detta på ett pedagogiskt, fängslande och lättillgängligt sätt bl.a. genom ett stort antal böcker, föredrag och uppskattade historiska TV-program.

Herman Lindqvist har sannolikt bidragit till att läsarna och tittarna fått upplysningar och kunskaper om historien som man annars kanske inte hade kunnat ta till sig. Han levandegör historien genom sin förmåga att i tal och skrift dela med sig av sin kunskap.

Foto: Frankie Fouganthin.
Creative Commons Erkännande-Dela Lika 3.0 Generisk.

Därför är vi rojalister

Bli medlem

Engagera dig

Tipsa någon om RojF

I formuläret nedan kan du tipsa någon om föreningen. Då skickas ett e-postmeddelande till den som du tror skulle vilja veta mer om RojF. Av mejlet kommer det att framgå att det är från dig som tipset kommer.

Stöd RojF

Swisha en gåva till
123-390 05 45

BankgirO

Bli medlem

Du blir enklast medlem direkt via vårt medlemsformulär.

Om du inte kan använda formuläret ovan, vänligen fyll i uppgifterna i formuläret nedan för att få instruktioner skickade till din e-post om hur du blir medlem genom BankGiro eller Swish.